Så här aktiverar du din produktnyckel för Windows
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj Start och sedan Inställningar > System > Aktivering.

Eller tryck på knappen nedan för att gå direkt till aktiveringsinställningarna.

Observera att du först måste installera Windows-operativsystemet innan du aktiverar det med en produktnyckel. Du måste t.ex. installera Windows 10 Home innan du kan aktivera det med din Windows 10 Home-produktnyckel. Installationsanvisningar hittar du här.

Har du haft problem med aktiveringsfel?

Kontakta vårt supportteam via Messenger-knappen i det nedre högra hörnet.