Betalning & leverans
Betalningsmetoder som stöds
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Beroende på var du befinner dig stöder vi olika betalningsmetoder för att betala för våra produkter/tjänster. Vi arbetar ständigt med att inkludera ännu fler betalningsalternativ. Om du inte ser din föredragna betalningsmetod, vänligen meddela oss genom att kontakta vårt supportteam via messenger-ikonen i det nedre högra hörnet. Vi strävar efter att hjälpa alla våra kunder på bästa möjliga sätt.

Betalningsmetoder vi accepterar idag:

• American Express

• Apple Pay

• Bancontact

• BLIK

• Discover

• EPS

• Giropay

• Google Pay

• iDEAL

• Klarna

• P24

• PayPal

• Riverty

• Sofort

• Swish

• Trustly

• Visa & Mastercard

Vår betalningstjänst tillhandahålls av Stripe, Inc. Stripe har åtagit sig att behandla betalningar på ett säkert och effektivt sätt. För mer information om Stripe och dess tjänster, besök deras officiella webbplats här. Dessutom kan du granska Stripes användarvillkor här för att förstå de juridiska avtal som styr din användning av Stripes tjänster.

Vi samarbetar också med Nets Denmark A/S, som erbjuder bekväma betalningstjänster på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Du kan hitta mer information om Nets Denmark A/S här och läsa deras användarvillkor här.